1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Niğde’de jeotermal arama ruhsatı verilecek

Niğde’de jeotermal arama ruhsatı verilecek

Enerji Günlüğü – Niğde’de bir adet jeotermal kaynak sahasında arama ruhsatı verilecek. Niğde İl Özel İdaresi, Merkez ilçeye bağlı Kiledere...

Niğde’de jeotermal arama ruhsatı verilecek

Enerji Günlüğü – Niğde’de bir adet jeotermal kaynak sahasında arama ruhsatı verilecek. 

Niğde İl Özel İdaresi, Merkez ilçeye bağlı Kiledere Kasabası’nda bulunan bir jeotermal kaynak sahası için 3 yıllık arama ruhsatı vermek üzere, açık teklif usulüyle ihale yapacak. 

İhale, 13 Mart 2019 günü, saat 11.00’de, Niğde İl Encümeni tarafından; Şerif Ali Sokak, Kışla Geçidi, Eski Adliye yanı, İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Binası, Niğde adresinde yapılacak. 

İhale evrakı, mesai saatleri içinde, Niğde İl Özel İdaresi, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Adana Yolu Üzeri, 2. Km, İl Özel İdaresi Hizmet Binası, Niğde veya Niğde İl Özel İdaresi, Yazı İşleri Müdürlüğü, Şerif Ali Sokak, Kışla Geçidi, Eski Adliye yanı, İl Özel İdaresi Hizmet Binası, Niğde adreslerinde ücretsiz görülebilecek ve 50 TL karşılığında bu adreslerden temin edilebilecek. 

İsteklilerin, teklifleri ve geçici teminat belgesi veya süresiz banka teminat mektubuyla birlikte en geç ihale günü, ihale saatine kadar ihalenin yapılacağı adreste hazır bulunmaları gerekiyor. 

Ruhsatlandırılacak olan ihale konusu arazinin yüzölçümü, pafta numarası, muhammen bedeli ve geçici teminatı şöyle:...

JEOTERMAL KAYNAK ARAMA SAHASI

Yüzölçümü: 4.350ha

Pafta numarası: L33-a3

Muhammen bedeli: 150.000 TL

Geçici teminatı: 4.500 TL.

Önceki ve Sonraki Haberler