1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. PALMET Enerji’nin kredi notu: TR - A

PALMET Enerji’nin kredi notu: TR - A

Türkiye’nin önde gelen enerji oyuncularından PALMET Enerji’nin uzun vadeli kredi derecelendirme notu TR A olarak açıklandı.

PALMET Enerji’nin kredi notu: TR - A

Enerji Günlüğü - Türkiye’nin önde gelen enerji oyuncularından PALMET Enerji’nin uzun vadeli kredi derecelendirme notu TR A olarak açıklandı.

Doğalgaz ve elektrik üretim ve ticareti faaliyetleri yürüten Türkiye’nin önde gelen enerji oyuncularından PALMET Enerji’nin uzun ve kısa vadeli kredi derecelendirme notu açıklandı. TURKrating tarafından yapılan güncel değerlendirme sonucunda PALMET Enerji’nin Uzun Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu TR A, Kısa Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu TR A2 olarak teyit edildi.

Sektördeki tecrübesi ve yatırımlarını sahip olduğu know-how ile entegre yapısı içerisinde yapabilmesi PALMET Enerji’nin derecelendirme notlarını destekleyen faktörler arasında sayıldı.

892 MW'LİK KURULU GÜÇ

PALMET Enerji, iki il 28 ilçede 900 bini aşkın aboneye hizmet veriyor. 2021 sonu itibariyle yıllık 6,7 milyar metreküplük doğalgaz ticaret hacmine ulaşması beklenen şirket, elektrikte de Ankara’daki 770 MW’lik Baymina Doğalgaz Çevrim Santrali, Aydın’daki 62 MW’lik Ales DGÇS ve Lüleburgaz’daki 60 MW’lik Delta DGÇS olmak üzere toplam 892 MW’lık kurulu güce sahip. 

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler