1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Pazar günü İstanbul’un altı ilçesinde elektrik kesilecek

Pazar günü İstanbul’un altı ilçesinde elektrik kesilecek

Enerji Günlüğü - İstanbul’un Tuzla, Ümraniye, Kadıköy, Kartal, Pendik ve Sancaktepe ilçelerinde 26 Ekim Pazar günü elektrik kesintisi yapılacak.İstanbul...

Pazar günü İstanbul’un altı ilçesinde elektrik kesilecek

Enerji Günlüğü - İstanbul’un Tuzla, Ümraniye, Kadıköy, Kartal, Pendik ve Sancaktepe ilçelerinde 26 Ekim Pazar günü elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. bir açıklama yaparak, 2610.2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul’un Tuzla, Ümraniye, Kadıköy, Kartal, Pendik ve Sancaktepe ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Buna göre 26.10.2014 tarihinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve saatleri şöyle:

İstanbul’unTuzla İlçesine 02:00 – 02:30saatleriarasında İşletme çalışması nedeniyle, Mahallesi Coşkun Koleji, İş Bankası Gayri Yatırım Şantiyesi - Paşabahçe Depo - Yayla Mahallesi Koray İnşaat - Metin Ürkmez(Özel TM)ve Ertuğ Sitesine 03:00 – 04:00saatleriarasında İşletme çalışması nedeniyle, Postane Mahallesi - İller Bankası ve civarı - Odal Sitesi ve civarı - Levent Sitesi ve civarı - Tuzla Koop ve civarı – Sita - Piri Reis Üniversitesi - denizcilik Fakültesi ve civarı - Sümer ve Muhacir Sokakları ve civarına - Tuzla PTT ve civarı - İstasyon ve Cami Mahallelerinin tamamı -Piyade Okul Komutanlığı’naenerji verilemeyecektir.

İstanbul’un Ümraniyeİlçesine 08:00-18:00saatleri arasındaTesis çalışmasınedeniyle,Yamanevler Mahallesi - Alemdağ - Küçüksu Caddelerine -Bayraktar -Talay -Recepağa -Gülşen Sokaklarave civarınaenerji verilemeyecektir.

İstanbul’un Kadıköy İlçesine 09:00-13:00saatleri arasında Tesisçalışması nedeniyle, Erenköy Mahallesi Etemefendi Caddesine enerji verilemeyecektir.

İstanbul’un Kartal İlçesine 09:00-12:00saatleri arasında İşletme çalışması nedeniyle, Yunus Mahallesi Sade Sanayi Sitesine - Nur Plastik Fabrikası ve Erollar Demir’e14:00-17:00saatleri arasında İşletme çalışması nedeniyle, Yakacık Yeni Mahalle-Samandıra Caddesine - Balsuyu – Ayfer – Üst Sokaklara, Erekkent - Mümtazkent – Ünalkent Sitelerine, Dervişoğlu İnşaata ve civarına enerji verilmeyecektir.

İstanbul’un Pendik İlçesine 13:00-16:00saatleri arasında İşletme çalışması nedeniyle, Yunus Bahçelievler Mahallesi- Adnan Menderes Bulvarı – Zümrüt Caddelerine, Battal Gazi – Ertuğrul Gazi – Kozalaklı – Sözler Sokaklara ve civarına, Vatan Bilgisayar - Çelebi İnşaat - Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığına enerji verilmeyecektir.

İstanbul’un Sancaktepe İlçesine 12:00-14:00saatlerinde İşletme çalışması nedeniyle,Eyüpsultan Mahallesi- Başakşehir Koleji - Fettahoğlu İş Merkezi ve civarına enerji verilmeyecektir.

Önceki ve Sonraki Haberler