1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Perşembe günü İstanbul’da elektrik kesintisi

Perşembe günü İstanbul’da elektrik kesintisi

Enerji Günlüğü – İstanbul’un Beykoz, Şile, Ümraniye ve Maltepe ilçelerinde 16 Ekim Perşembe günü elektrik kesintisi yapılacak.İstanbul Anadolu Yakası...

Perşembe günü İstanbul’da elektrik kesintisi

Enerji Günlüğü – İstanbul’un Beykoz, Şile, Ümraniye ve Maltepe ilçelerinde 16 Ekim Perşembe günü elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. bir açıklama yaparak, 16.10.2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul’un Beykoz, Şile, Ümraniye ve Maltepe ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Buna göre 16.10.2014 tarihinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve saatleri şöyle:

İstanbul’un Beykoz İlçesinde 09:30-17:00saatleri arasında3.Şahıslarİncirköy Mahallesi Kuğu Sokak09:00-15:00saatleri arasında 3.Şahıslar Çavuşbaşı Yavuzselim Mahallesi - Karanlıkdere Mevkii - Dutdere Mevki - Çamlık Mahallesi bir kısmı - Alibaba Çiftliği ve civarıenerji verilemeyecektir.

İstanbul’un Şile İlçesinde 09:00-17:00saatleri arasında 3.Şahıslar çalışması nedeniyle, Teke - Sinekli - Dereli - Demircili - Sarıkavak - Hasanlı - Çengilli - Yaka - Ezilli - Değirmençayır –Örcünlü veKumca Köylerine -İski Değirmençayır Arıtma Tesisi - İBB Yol Bakım VE Teke Köyü Kalkınma Kooperatifi enerji verilemeyecektir.

İstanbul’un Ümraniye İlçesinde 08:00-18:00saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyleİstiklal Mahallesi - Sütçü ve Kavaklıdere CaddeleriCivarıenerji verilemeyecektir.

İstanbul’un Maltepe İlçesine 02:00-09:00saatleri arasında İşletme çalışması nedeniyle Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi - Feyzullah Caddesi -Beşevler- Yeniyol-Selahattinbey Sokaklarına ve civarına enerji verilemeyecektir.

Önceki ve Sonraki Haberler