1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Petrol Ofisi Ampute Futbol Milli Takımı’na sponsor oldu

Petrol Ofisi Ampute Futbol Milli Takımı’na sponsor oldu

Ampute Futbol Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı’na bir destek de Petrol Ofisi’nden geldi.

Petrol Ofisi Ampute Futbol Milli Takımı’na sponsor oldu

Enerji Günlüğü - İstanbul’da gerçekleşecek Ampute Futbol Dünya Kupası, Türkiye-Fransa açılış maçı ile başlayacak. Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı, bu müsabakaya Petrol Ofisi sponsorluğunda katılacağını bildirdi.

2022 Ampute Futbol Dünya Kupası, 30 Eylül’de Türkiye-Fransa açılış maçı ile başlayacak. Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı, bu müsabakaya Petrol Ofisi sponsorluğuyla katılacak. 30 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Türkiye'nin ev sahipliğinde İstanbul’da düzenlenecek olan turnuvada Petrol Ofisi, Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı’nın şampiyonluk hedefli mücadelesine destek olacak.

Petrol Ofisi CMO’su Sinan Seha Türkseven ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Av. Muaz Ergezen, Petrol Ofisi Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle sponsorluk sözleşmesini imzaladı.

"AMPUTE TAKIMI'NA DESTEĞİ BİR SANİYE BİLE DÜŞÜNMEDİK"

Türk sporunun gelişimine olan desteği Türkiye’nin geleceğine doğru bir adım olarak gördüğünü vurgulayan Petrol Ofisi CMO’su Sinan Seha Türkseven, “Bugün attığımız bu imzayı da bu adımların önemli bir parçası olarak değerlendiriyoruz. Ampute Milli Takımımıza verdiğimiz bu desteği bir saniye bile düşünmedik” diye konuştu.

Petrol Ofisi’nin bu turnuvada yanlarında olmasının oldukça önemli olduğunu ifade eden Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Av. Muaz Ergezen ise “Petrol Ofisi’nin desteğini çok kıymetli ve değerli buluyoruz” dedi.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler