1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Petrol Ofisi, Fener ve Cimbom’un kadınlarına sponsor

Petrol Ofisi, Fener ve Cimbom’un kadınlarına sponsor

Türkiye'nin akaryakıt devi Petrol Ofisi, Türk futbolunun ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kadın futbol takımlarının sponsorluğunu üstleniyor. 

Petrol Ofisi, Fener ve Cimbom’un kadınlarına sponsor

Enerji Günlüğü - Akaryakıt sektörünün en yaygın istasyon ağına sahip oyuncusu Petrol Ofisi, Türk futbolunun en çok taraftar gruplarına sahip ekiplerinden Fenerbahçe ve Galatasaray ile Türk futbolunun gelişimi için güç birliğine gidiyor. Petrol Ofisi, Fenerbahçe ve Galatasaray kadın futbol takımlarının isim ve forma göğüs sponsoru oluyor. 

Fenerbahçe ve Galatasaray kadın futbol takımlarına yönelik sponsorluk sözleşmeleri, her iki kulüple önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenlerle imzalanacak. 1 Eylül’de Petrol Ofisi CEO’luğunu üstlenmeye hazırlanan Mehmet Abbasoğlu “Bu topraklarda, milli olanaklarla doğmak, Türkiye’nin en köklü, en büyük şirketlerinden biri olmak ve sektörlerinin geleneksel lideri olmak, bir şirkete birçok alanda farklı sorumluluklar yükler. Bu bir sorumluluk duygusundan da öte, kurulduğumuz ilk günden bu yana Petrol Ofisi olarak taşıdığımız temel bir felsefedir” dedi. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler