1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Petrol Ofisi online staj programına ödül

Petrol Ofisi online staj programına ödül

Petrol Ofisi’nin, online staj programı ‘Petrol Ofisi ile Geleceğe Bir Adım’, iş dünyasının saygın ödülleri arasında yer alan MENA Stevie Awards’ta ödüle layık görüldü.

Petrol Ofisi online staj programına ödül

Enerji Günlüğü - Petrol Ofisi’nin, online staj programı ‘Petrol Ofisi ile Geleceğe Bir Adım’, iş dünyasının saygın ödülleri arasında yer alan MENA Stevie Awards’ta ödüle layık görüldü.

Dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında yer alan ve 2002 yılından bu yana düzenlenen Stevie Ödülleri’nin, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölgesini kapsayan MENA Stevie Awards’ta kazananlar belli oldu. Kuruluşların ve çalışan profesyonellerin başarılarını, olumlu katkılarını onurlandırmak ve kamuoyunda tanınmasını sağlamak amacıyla düzenlenen ödüllerde, bu yıl Petrol Ofisi, online staj programı ‘Petrol Ofisi ile Geleceğe Bir Adım’ ile ‘İnsan Kaynakları Yönetimi, Planlama ve Uygulama İnovasyonu’ kategorisinde Bronz ödüle ulaştı. Kazananlar, 2 Haziran 2021 tarihinde online olarak düzenlenecek tören ile ödüllerini alacaklar.

Gerçek iş ortamına çok yakın bir deneyim sunan bu 3 aylık programda stajyerler; Petrol Ofisi’nin online eğitim platformu üzerinden, iş ve teknik eğitimlerinin yanı sıra kişisel gelişimleri için de çok yararlı eğitimlere eriştiler. Çeşitli projelerde görev alan öğrenciler, Petrol Ofisi çalışanlarından mentorluk ve İnsan Kaynakları uzmanlarından birebir destek alma fırsatı da buldular. Öğrencilerin yer aldığı kimi projeler bugün uygulamaya geçerken, bazı öğrenciler ise Petrol Ofisi’nde uzun döneme çevirdikleri stajlarını halen sürdürüyorlar.

“EĞİTİM ÖRNEK OLUŞTURDU”

Üniversite öğrencilerinin pandemi koşullarında staj yapabilmelerini sağlayan ‘Petrol Ofisi ile Geleceğe Bir Adım’ın, sektörde tamamen dijitale taşınan pandemi dönemindeki ilk kapsamlı ve uzun dönemli staj programı olduğuna vurgu yapan Petrol Ofisi CHRO’su Neslihan Yalçın, “Mevcut bir programın her boyutu ile bu kadar hızlı ve etkin bir şekilde dijital olarak dönüştürülebilmesi, farklı sektörlerden de birçok kurumun ilgisini çekti ve örnek oluşturdu” dedi.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler