1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Petrol Ofisi’nin online staj programına İK ödülü

Petrol Ofisi’nin online staj programına İK ödülü

Akaryakıt dağıtım sektörünün önde gelen oyuncularından Petrol Ofisi, online staj programı ile iki atın ödül kazandı.

Petrol Ofisi’nin online staj programına İK ödülü

Enerji Günlüğü - Akaryakıt dağıtım sektörünün önde gelen oyuncularından Petrol Ofisi’nin online staj programı ile iki atın ödül kazandı.

Brandon Hall Group HCM (Human Capital Management) Excellence Awards – Brandon Hall Group HCM Mükemmellik Ödülleri 2021 yılı sonuçları açıklandı. İnsan Kaynakları alanındaki başarıların ödüllendirildiği küresel ödül programında başvurular, Brandon Hall Group kıdemli analistleri ve yönetim ekibi ile alanlarında öne çıkmış uzmanlardan oluşan bağımsız uluslararası bir jüri tarafından; ‘ihtiyaca uygunluk’, ‘programın tasarımı’, ‘işlevsellik’, ‘yenilik’ ve ‘genel olarak ölçülebilir faydalar’ gibi kriterler altında değerlendirildi.

Petrol Ofisi, yapılan değerlendirmede Brandon Hall Group HCM Mükemmellik Ödülleri 2021’de, iki farklı programı ile üç ödül kazandı. Petrol Ofisi ile Geleceğe Bir Adım online staj programı ‘Eşsiz ve Yenilikçi Yetenek Kazanımı Programı’ ve ‘En İyi İşe Alım Pazarlaması ve İşveren Markası Programı’ kategorilerinde Altın Ödül’e layık görüldü. Petrol Ofisi’nin, Tüm İK süreçlerini online’a taşıdığı İK İş Akışı Yönetim Sistemi PratİK de, ‘Eşsiz ve Yenilikçi İK Programı’ kategorisinde Gümüş Ödül kazandı.

Brandon Hall Group HCM Excellence Awards 2021 kazananlarına ödülleri, 1-3 Şubat 2022 tarihlerinde ABD, Florida'da gerçekleştirilecek HCM Mükemmellik Konferansı 2022'de düzenlenecek özel bir törenle verilecek.

Petrol Ofisi İK Direktörü Neslihan Yalçın, “Pandeminin getirdiği zor koşullardan en çok etkilenen alanlardan birisi de hiç şüphesiz İnsan Kaynakları oldu. Bu zorlu süreç, İK’nın her zamankinden daha çevik, hızlı ve yaratıcı çözümler oluşturmasını gerektirdi. Ancak pandemi süreci, aynı zamanda şirketlerin İK alanındaki altyapısı, gücü, kabiliyeti, yaratıcılığı gibi tüm yetkinliklerini de öne çıkardı, daha görünür kıldı. Ayrıca şirketlerin sahip oldukları kurumsal değerler de bu hassas süreçte büyük rol oylandı. Petrol Ofisi olarak süreç içinde yaptığımız tüm çalışmalarda, çok başarılı çıktılar aldık” dedi.

Pandemi sürecinde her kademedeki Petrol Ofisi çalışanlarının İK uygulamalarına olağan dönemlerin de üstünde yoğun bir ilgi gösterdiklerini anlatan Neslihan Yalçın, “Çok güzel dönüşler alıyoruz. Bu başarılarımızın birer parçası olan, sektörümüzün ilk online staj programı Petrol Ofisi ile Geleceğe Bir Adım ve tamamen iç kaynaklarla yaratılan İK İş Akışı Sistemi; PratİK’in, böylesine prestijli uluslararası bir ödül programından da üç ayrı ödül ile taçlandırılması, bizler için önemli gurur ve motivasyon kaynağı oldu” diye konuştu.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler