1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Petrol Ofisi’nden hediye araç sigortası

Petrol Ofisi’nden hediye araç sigortası

Enerji Günlüğü - Petrol Ofisi ve Marsh Türkiye işbirliği kapsamında hayata geçen ‘Petrol Ofisi ile Yollar Daha Güvenli’ projesiyle Petrol Ofisi müşterileri...

Petrol Ofisi’nden hediye araç sigortası

Enerji Günlüğü - Petrol Ofisi ve Marsh Türkiye işbirliği kapsamında hayata geçen ‘Petrol Ofisi ile Yollar Daha Güvenli’ projesiyle Petrol Ofisi müşterileri SMS ile başvuru yaparak hediye ferdi kaza ve anahtar kaybı sigortasına sahip olabilecekler. 

Petrol Ofisi ve Marsh Türkiye çatısı altında faaliyet gösteren ‘sigortadukkanim.com’ işbirliğiyle hayata geçen ‘Petrol Ofisi ile Yollar Daha Güvenli’ projesi kapsamında, Petrol Ofisi müşterileri akaryakıt, LPG ya da madeni yağ alışverişi yapmadan da ferdi kaza ve anahtar kaybı sigortasından iki ay boyunca hediye olarak faydalanabilecek. Telefonla tıbbı danışmanlık hizmetini de içeren bu ürüne sahip olabilmek için SMS veya internet yoluyla başvurmak yeterli olacak.

KASKOSU OLMAYANLAR İÇİN ALTERNATİF MALİYETLİ ÜRÜNLER

Proje kapsamında ayrıca kasko poliçesi olmayan ya da poliçesi olup hasarsızlık indirimini kaybetmek istemeyen araç sahipleri için de 9,90TL’ye “Hasar Onarım Hizmet Paketi” sunuluyor.

Projenin bir diğer ürünü olan “Petrol Ofisi Kasko” ise kaskosu olmayan araçlar için uygun primli kasko yaptırma imkânı sunuyor.

Sigortadukkanim.com’un sigortacılık altyapısı ve mobil ödeme gibi yenilikçiteknolojilerle hayata geçen “Petrol Ofisi ile Yollar Daha Güvenli” projesi tüm akaryakıt istasyonlarında ve www.poiledahaguvenli.com’da Petrol Ofisi müşterileri ile buluşacak.

Önceki ve Sonraki Haberler