1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Petrol Ofisi'ne 3 yeni ödül verildi

Petrol Ofisi'ne 3 yeni ödül verildi

Petrol Ofisi’ne, insan kaynakları çalışmaları ile iki farklı yarışmadan üç ayrı ödül verildi.

Petrol Ofisi'ne 3 yeni ödül verildi

Enerji Günlüğü - Petrol Ofisi, insan kaynakları alanındaki çalışmalarıyla HCM Excellence Awards ve The Stevie Awards’tan 3 yeni ödül aldı.

Petrol Ofisi AŞ, insan kaynakları alanında yürüttüğü çalışmaları ile iki ödül platformundan ödüller aldı. Şirket, HCM Excellence Awards’tan 2 ve The Stevie Awards'tan da 1 ödül olmak üzere toplamda 3 ödül aldı.

Petrol Ofisi’nin Gelişim Potası Genç Yetenek Programı, 2022 HCM Excellence Awards- Mükemmellik Ödülleri’nde, ‘Eşsiz ve Yenilikçi Yetenek Kazanımı Programı’ kategorisinde ‘Altın’, ‘En İyi İşe Alım Pazarlaması ve İşveren Markası Programı’ kategorisinde ise ‘Bronz’ ödüle değer görüldü.

2022 The Stevie Awards for Great Employers’ta ise Petrol Ofisi, pandemi dönemindeki etkin uygulamaları ile ‘COVID-19 Pandemisinde Yapılan En Yenilikçi İş Yeri Dizaynı’ kategorisinde ‘Gümüş’ ödülün sahibi oldu.

“ÖDÜLLER BİZİM İÇİN MOTİVASYON KAYNAĞI”

Petrol Ofisi CHRO’su (Chief Human Resources Officer) Burcu Yüksel Kocagöz, 2020 ve 2021 yıllarında Brandon Hall’den aldıkları ödülleri hatırlatarak şunları aktardı:

“Geleceğin liderlerini yetiştirmeye yönelik ‘Gelişim Potası Genç Yetenek Programı’nı hayata geçirdik. Amacımız, lisans yeni mezunu ya da yüksek lisans öğrencisi olan ama henüz profesyonel iş deneyimi olmayan veya yeni başlayan, potansiyeli yüksek gençlerin iş dünyasına katılımına destek olmaktı. Çok ilgi gören bu programımız da bu yıl 2 ödül birden aldı. Böylesine prestijli bir organizasyondan üç yıl üst üstte, ‘Mükemmellik’ ödülü almak, bizler için büyük bir gurur ve motivasyon kaynağı”.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler