1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Pınar: Enerjisa Enerji ile yeni iş modelleri kazandırmak istiyoruz

Pınar: Enerjisa Enerji ile yeni iş modelleri kazandırmak istiyoruz

Enerjisa Enerji A.Ş. CEO'su Murat Pınar, elektrik dağıtım ve satış sektöründe tüm dünyada örnek gösterilecek bir iş modeli, başarı hikayesi yaratmayı amaçladıklarını söyledi.

Pınar: Enerjisa Enerji ile yeni iş modelleri kazandırmak istiyoruz

Enerji Günlüğü - Enerjisa Enerji A.Ş. CEO'su Murat Pınar, elektrik dağıtım ve satış sektöründe tüm dünyada örnek gösterilecek bir iş modeli, başarı hikayesi yaratmayı amaçladıklarını söyledi.

Enerjisa Enerji AŞ CEO'su Murat Pınar, elektrik dağıtım ve satış sektörü oyuncusu Enerjisa Enerji'nin, dünyanın önde gelen bağımsız marka değerlendirme danışmanlık şirketi Brand Finance’in her yıl yayınladığı En Değerli Markalar Turkey 100 raporuna 34’üncü sıradan girmesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yaptıkları özverili çalışmaların değerinin görülüyor olmasının onurunu ve motivasyonunu yaşadıklarını belirten Murat Pınar, Enerjisa Enerji olarak hem ana iş alanları olan elektrik dağıtım ve satışına devam edip süreçlerini mükemmelleştirmeye odaklandıklarını ifade etti. Pınar aynı zamanda en yeni teknolojilerden faydalanarak tüm paydaşlara en yüksek faydayı sağlayacak yeni iş modellerini de ilk ve en etkin şekilde Türkiye’ye ve sektöre kazandırmayı amaçladıklarını da vurguladı. 

Brand Finance, her yıl en büyük 5000 marka sıralaması yaparak ülke ve sektör bazında yılda yaklaşık 100 rapor yayınlıyor. Yapılan değerlendirmede marka değeri 175 Milyon ABD Doları olarak açıklanan Enerjisa Enerji, raporda elektrik dağıtım ve satış sektörünü temsil eden tek marka oldu. Rapor marka gücü endeksi, pazarlama yatırımları, markanın göreceli ağırlığı ve faaliyet performansı incelemesinden oluşuyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler