1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Porsche elektrikli bisiklet modellerini tanıttı

Porsche elektrikli bisiklet modellerini tanıttı

Alman spor araba markası Porsche, Porsche eBike Sport ve Porsche eBike Cross isimli elektrikli bisiklet modellerini tanıttı.

Porsche elektrikli bisiklet modellerini tanıttı

Enerji Günlüğü - Alman spor araba markası Porsche, Porsche eBike Sport ve Porsche eBike Cross isimli elektrikli bisiklet modellerini tanıttı.

Porsche, elektrikli araç modellerinin en yenisi olan Taycan Cross Turismo modelinin lansmanında, Taycan modelinden ilham alarak geliştirdiği Porsche eBike Sport ve Porsche eBike Cross isimli elektrikli bisiklet modellerini tanıttı.

Yol bisikleti olarak geliştirilen Porsche eBike Sport, asfaltta ve yumuşak zeminde dengeli bir sürüş sağlamak için yüksek kaliteli süspansiyon parçalarına sahipken off-road kullanım için geliştirilen Cross modeli, hidrolik disk frenleri ve koltuk yüksekliğinin hızlı bir şekilde değiştirilebilmesini sağlayan sele yapısıyla Sport modelinden ayrılıyor. 

Gövdeleri karbon fiberden oluşan her iki modelin parçaları da Japonya merkezli bisiklet parçası üreticisi Shimano tarafından üretiliyor. Porsche bu modellerin, arkasında bunlardan üç tanesini taşıyabilen Cross Turismo modelinin tamamlayıcısı olarak üretildiğini belirtiyor.

Porsche eBike Sport’un fiyatı 10 bin 700 dolar, Porsche eBike Cross modelinin fiyatı ise 8 bin 549 dolar. Her iki modelin de yasal limitler gereği maksimum hızı 25 kilometre ile sınırlandırılmış.

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler