1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Sabancı: Kız çocukları en az enerji kadar önemli

Sabancı: Kız çocukları en az enerji kadar önemli

Enerji Günlüğü - Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, 1.1 milyar kız çocuğunun içindeki enerjinin, sürdürülebilir bir dünyanın...

Sabancı: Kız çocukları en az enerji kadar önemli

Enerji Günlüğü - Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, 1.1 milyar kız çocuğunun içindeki enerjinin, sürdürülebilir bir dünyanın önünü açacağını söyledi. 

Güler Sabancı, 23. Dünya Enerji Kongresi’ndeki konuşmasına Dünya Kız Çocukları Günü’nü hatırlatarak başladı.“Geleceğimiz için en az enerji verimliliği, enerji arzı, iklim değişikliği ve bu konferans boyunca tartışacağımız diğer konular kadar hayati öneme sahip bir konuyla başlamak istiyorum” diyen Sabancı şöyle devam etti: 

“Yarın 11 Ekim, Birleşmiş Milletler Dünya Kız Çocukları Günü. Bugün dünya genelinde 1.1 milyar kız çocuğu var. Bu kız çocuklarının içlerindeki gücün herkes için daha iyi olan, sürdürülebilir bir dünyanın önünü açacağına inanıyorum. Hayatın her alanında olduğu gibi, enerji sektöründe de karar verici ve profesyonel kadınlara her seviyede ihtiyacımız var. Bugün burada olan herkesten kapıları kadınlara açmalarını rica ediyorum.” 

Enerji Günlüğü 
Önceki ve Sonraki Haberler