1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Salihli Belediyesi benzin istasyonunu kiraya verecek

Salihli Belediyesi benzin istasyonunu kiraya verecek

Manisa Salihli’de Belediyeye ait benzin istasyonu, market, restoran ve kafeteryadan oluşan kompleksi kiraya verme ihalesi, ihale bedeli düşürülerek yeniden yapılacak.

Salihli Belediyesi benzin istasyonunu kiraya verecek

Enerji Günlüğü - Manisa Salihli Belediyesi akaryakıt istasyonu, market, restoran ve kafeteryadan oluşan kompleksin toplu halde kiraya verilmesi için ikinci kez düzenlenen ihalede aylık kira bedelini düşürdü. 

Manisa ilinin Salihli ilçesine bağlı Zafer Mahallesinde 3240 ada, 1 numaralı parselde bulunan akaryakıt istasyonu, market, restoran ve kafeteryadan oluşan Salihli Belediyesine ait kompleks, 10 yıllığına kiraya verilmek üzere, kapalı teklif arttırma usulüyle ihale edilecek. Belediye daha önce 820.000 lira aylık kira bedeli belirlediği ihaleyi yenilerken, kira bedelini de 750.000 liraya düşürdü. 

İhale 15 Aralık 2022 günü, saat 13.30’da, Salihli Belediyesi Encümeni huzurunda yapılacak. İhale konusu işyeri kompleksi için KDV hariç 750.000 lira aylık muhammen kira bedeli ile 2.700.000 lira geçici ihale teminatı belirlendi. 

İhale şartnamesi, mesai saatleri içinde, Salihli Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde ücretsiz görülebilecek ve aynı yerden 10.000 TL karşılığında satın alınabilecek. 

Tekliflerin en geç 14 Aralık 2022 günü saat 16.30’a kadar Salihli Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne elden teslim edilmesi ya da bu saatte ulaşmış olacak şekilde postayla gönderilmesi gerekiyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler