1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Sanayide enerji verimliliği projeleri yarışacak

Sanayide enerji verimliliği projeleri yarışacak

Endüstriyel işletmeler arasında bilgi alışverişini artırma ve enerji verimliliği konusunda yeni çalışmaları teşvik etme amacıyla 22. Sanayide Enerji Verimliliği (SENVER) Proje yarışması düzenlenecek.

Sanayide enerji verimliliği projeleri yarışacak

Enerji Günlüğü - Endüstriyel işletmeler arasında bilgi alışverişini artırma ve enerji verimliliği konusunda yeni çalışmaları teşvik etme amacıyla 22. Sanayide Enerji Verimliliği (SENVER) Proje yarışması düzenlenecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından enerji verimliliğinin artırılmasını hedefiyle 1999 yılından bu yana her yıl endüstriyel işletmelere yönelik düzenlenen proje yarışmalarının bu yıl yirmiikincisi (SENVER – 22) düzenleniyor. Yarışma, enerji verimli endüstriyel işletmeleri ve endüstriyel işletmelerin uyguladığı enerji verimli ve çevre duyarlı uygulama projelerini ve teknolojileri ortaya çıkararak bilgi ve tecrübelerin paylaşılmasını sağlamayı, genel anlamda endüstriyel alanda enerji verimliliğini artırmayı amaçlıyor.

BAŞVURULAR 12 KASIM’A KADAR YAPILABİLECEK

Yarışma, Sanayide Enerji Verimliliğinin Artırılması Projeleri ve Enerji Verimli Endüstriyel Tesis (EVET) olmak üzere, iki ana grupta yapılacak. Başvurular, 12 Kasım 2021 günü mesai bitimine kadar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanlığı, Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cd. D:2, 06520 Çankaya/ANKARA adresine yapılabilecek.

Ödül almaya hak kazanan ve yarışmaya katılan endüstriyel işletmelerin katılım belgeleri ve/veya ödülleri, kamu, özel ve sivil toplum kuruluşlarının üst düzey temsilcilerinin katılımıyla yüzyüze veya çevrimiçi gerçekleştirilecek bir tören ile verilecek.

Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşılabilir. 

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler