1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Sepaş Enerji “Kadınlar için Harika İş Yeri” unvanı kazandı

Sepaş Enerji “Kadınlar için Harika İş Yeri” unvanı kazandı

Türkiye genelinde 4 milyon kişiye elektrik hizmeti sunan Sepaş Enerji, kadınlar için harika iş yeri seçildi.

Sepaş Enerji “Kadınlar için Harika İş Yeri” unvanı kazandı

Enerji Günlüğü - Sepaş Enerji, Great Place to Work Enstitüsü tarafından kadınlar için harika iş yeri seçildiğini bildirdi.

Great Place to Work Enstitüsü (GPTW), “Best Workplaces for Women Turkey” araştırmasıyla kadınlar için harika iş yerlerini belirledi. Türkiye’de 2‘nci kez gerçekleştirilen araştırmaya 45 bine yakın kadın çalışan katıldı. GPTW sertifikasına sahip ve güven endeksi en az yüzde 65 olan 351 şirket, anket çalışmasıyla değerlendirildi. Böylelikle 4 farklı kategoride 27 şirket listeye girmeyi başarırken Sepaş Enerji, bu yıl da “Kadınlar için Harika İş Yeri” unvanını kazandı.

Yüzde 95’lik güven endeksiyle GPTW sertifikasına sahip Sepaş Enerji, bir kez daha kadınlar için harika iş yeri seçildi. 100-249 çalışan kategorisindeki şirket, değerlendirmeleri başarıyla geçerek bu yıl da “Best Workplaces for Women” listesinde yer aldı.

Sepaş Enerji, 2021 yılında da yine GPTW tarafından yapılan araştırmayla kadınlar için en iyi iş yerleri arasına girmişti.

SEPAŞ'IN TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ ANLAYIŞI 

Sepaş Enerji Genel Müdürü Çağrı Poyraz, kadınlara kariyer ve liderlik fırsatları sunmaya öncelik verdiklerini kaydederek şunları aktardı:

“Enerji sektöründe kadın çalışan ve kadın lider sayısını artırmak için olanaklar yaratmaya öncelik veriyoruz. Sepaş Enerji olarak toplumsal cinsiyet eşitliği anlayışımızın bir kez daha başarıya ulaşıp ödüllendirilmesinden mutluluk duyuyoruz”.

Etiketler : , ,
İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler