1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Shell, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi'ne sponsor oldu

Shell, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi'ne sponsor oldu

Shell & Turcas ve Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) sponsorluk anlaşması ile yeni bir iş birliğine imza attı. 

Shell, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi'ne sponsor oldu

Enerji Günlüğü - Shell, Paralimpik Oyunları’nda Türkiye’nin temsil edilmesine ve yeni başarıların kazanılmasına katkı sağlayacak.

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK), paralimpik sporcuların Türkiye’yi başarıyla temsil etmesine liderlik ederek toplumsal dönüşüme katkıda bulunuyor. Shell, bu önemli misyona destek vererek, Paralimpik Oyunları’nda Türkiye’nin temsil edilmesine ve yeni başarıların kazanılmasına katkı sağlamayı amaçlıyor. Bu kapsamda, 28 Kasım tarihinde Conrad İstanbul’da düzenlenen törenle Shell ve Türkiye Milli Paralimpik Komitesi arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

“ENGELSİZ BİR YAŞAM MÜMKÜN”

İmza töreninde konuşan Shell & Turcas CEO'su Emre Turanlı, yürüttükleri sosyal yatırımlarda, engelsiz yaşam ve sporun desteklenmesinin önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Bu yolculukta, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğiyle yeni ve önemli bir adım daha atmanın gururunu yaşıyoruz. Birlikte, sporun gücüyle bireysel ve toplumsal dönüşüm için ilklere imza atan Paralimpik sporcularının yanında yer alacağız. Önümüzdeki ilk hedefimiz ise, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda ülkemizin yeni başarı hikayelerine imza atması ve engelsiz bir yaşamın mümkün olduğunu hep birlikte bir kez daha göstermek” dedi. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler