1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Sinan Türkseven En Etkin 50 CMO arasında

Sinan Türkseven En Etkin 50 CMO arasında

Petrol Ofisi CMO’su Sinan Seha Türkseven, BMI Business School tarafından düzenlenen Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’su arasında yer aldı.

Sinan Türkseven En Etkin 50 CMO arasında

Enerji Günlüğü - Üst düzey pazarlama yöneticileri arasından en etkili isimleri ortaya çıkarmayı hedefleyen Türkiye’nin En Etkin 50 CM’su listesi belli oldu. Listede Türkiye’nin en yaygın satış noktasına sahip akaryakıt dağıtıcısı Petrol Ofisi’nin CMO’su Sinan Seha Türkseven de yer aldı.

‘Türkiye'nin En Etkin 50 CMO’ listesi BMI Business School tarafından DataExpert iş birliğiyle hazırlanıyor. Türkiye’nin en etkin pazarlama yöneticilerinin yer aldığı listeyi bu yıl yıl reklam, pazarlama ve iletişim alanındaki akademisyen ve sektör profesyonellerinden oluşan 12 kişilik kurul belirledi.

Adaylar, performans ve iş deneyimlerinin yanı sıra, pandemi sürecinde üstlendikleri sorumluk ve ortaya koydukları başarı üzerinden değerlendirildi. Değerlendirme çalışmaları kapsamında Türkiye’de 800’den fazla organizasyonun üst düzey pazarlama yöneticilerine ulaşıldı.

Aralık 2021 tarihinden bu yana Petrol Ofisi’nde CMO’luk görevini yürüten Sinan Seha Türkseven, aynı zamanda Türkiye’nin 1 numaralı fantezi futbol oyunu Sosyal Lig’i bünyesinde barından Petrol Ofisi’nin oyun dünyasındaki iştiraki Petrolig’in Yönetim Kurulu Üyeliği’ni de yürütüyor.

Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’sunu belirleyen Kurul’da bu yıl Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Banu Karsak, Marmara Üniversitesi Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Prof. Dr. Mert Uydacı, İstanbul Teknik Üniversitesi Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi Müdürü Prof. Dr. Şebnem Burnaz, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yeşim Güçdemir ve Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf Can Erdem de yer aldı.

Türkiye’nin “En Etkin 50 CMO” listesine giren isimlere, 22 Eylül’de İstanbul’da düzenlenecek ‘CMO Summit 2022’de özel bir törenle ödülleri takdim edilecek.

Petrol Ofisi CMO’su Sinan Seha Türkseven, son dönemde yaptıkları çalışmalar sayesinde müşteri memnuniyeti ve imaj skorunun önemli bir gelişim gösterdiğini belirterek “Tüm bunların bir yansıması olarak 2021 yılını yüzde 23,09’luk pazar payı ile Türkiye akaryakıt sektöründe geleneksel liderliğimizi devam ettirdi” dedi. Türkseven’in verdiği bilgiye göre şirket madeni yağ ve kimyasallar pazarındaki payını yüzde 31’e, madeni yağ pazarındaki payını ise yüzde 29,7’ye yükseltti.

Önceki ve Sonraki Haberler