1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Şırnak'ta kurulacak Ilıcak HES için halkın görüşü alınacak

Şırnak'ta kurulacak Ilıcak HES için halkın görüşü alınacak

Enerji Günlüğü - Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi sınırları içerisinde Kama Deresi/ Hamam Çayı üzerinde kurulması planlanan 14.43 MW'lık Ilıcak...

Şırnak'ta kurulacak Ilıcak HES için halkın görüşü alınacak

Enerji Günlüğü - Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi sınırları içerisinde Kama Deresi/ Hamam Çayı üzerinde kurulması planlanan 14.43 MW'lık Ilıcak HES için 4 Mayıs 2017 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

Erişim Haritacılık İnşaat Müh. Med. San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Şırnak ili, Beytüşşebap ilçesi sınırları içerisinde kurulması planlanan 14.43 megavat kurulu gücünde Ilıcak Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali projesine ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 04/05/2017 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya ŞIRNAK Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler. 

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve ŞIRNAK Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek. 

ŞIRNAK'A 14.4 MW'LIK ILICAK HES KURULACAK

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler