1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Statoil’den bir denizaltı teknolojisi anlaşması daha

Statoil’den bir denizaltı teknolojisi anlaşması daha

 Enerji Günlüğü – Statoil denizaltı geliştirme teknolojisi Uluslar arası Endüstri standardı üzerinde çalışmalar yürütmek için DNV GL ile bir...

Statoil’den bir denizaltı teknolojisi anlaşması daha

 Enerji Günlüğü – Statoil denizaltı geliştirme teknolojisi Uluslar arası Endüstri standardı üzerinde çalışmalar yürütmek için DNV GL ile bir anlaşma imzaladı.

Norveç enerji şirketi Statoil tarafından yapılan açıklamada, DNV GL öncülüğünde önemli denizaltı işletmeci şirketlerinin ortak Endüstri Projesi (JİP) ile denizaltı işleme teknolojileriyle daha büyük projeleri geliştirmeyi daha karlı hale getirecek endüstriyel standartlar bulacağı belirtildi.

Açıklamada ilk basınç sisteminin Åsgard and Gullfaks sahalarında 2014 yılında yükleneceği belirtildi.

Statoil Başkan Yardımcısı MargarethØvrum LEGO parçaları benzetmesi yaparak, farklı tedarikçilerden farklı teknolojileri bir araya getirerek ve denizaltı çözümlerinde bazı ihtiyaçları karşılayarak maliyetleri azaltıp ürün hacmini yükselteceklerini belirtti.

Statoil denizaltı teknolojileri üzerindeki yoğunlaşmasını arttırıyor. Temmuz ayında Fransız Technip ile dalma, denizaltı müdahaleleri, acil bakım ve onarım hizmetleri için bir çerçeve anlaşması imzaladı.

DNV GL, 2013 yılında Norveçli risk yönetim hizmet kuruluşu DNV (Stiftelsen Det Norske Veritas) ve Germanischer Lloyd’un birleşmesi sonucu oluşmuş, daha çok Norveç ve Almanya’da organize olmuş uluslararası bir topluluk.

Önceki ve Sonraki Haberler