1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. TANAP’tan Covid19’la mücadeleye 500 bin dolar destek

TANAP’tan Covid19’la mücadeleye 500 bin dolar destek

Hazar denizinde çıkarılan doğalgazı Türkiye’ye ve Yunanistan sınırına ulaştıran TANAP, korona virüsü (Covid19) ile mücadele kampanyasına 500 bin dolar bağışladı.

TANAP’tan Covid19’la mücadeleye 500 bin dolar destek

Enerji Günlüğü – Hazar denizinde çıkarılan doğalgazı Türkiye’ye ve Yunanistan sınırına ulaştıran TANAP, korona virüsü (Covid19) ile mücadele kampanyasına 500 bin dolar bağışladı.

Trans Anadolu Gaz Boru Hattı (TANAP) işletmecisi TANAP Doğalgaz İletim AŞ’den yapılan açıklamada koronavirüs salgını nedeniyle rünya ve Türkiye’nin daha önce eşi benzeri görülmemiş bir döneme şahit olduğu belirtildi. Bu zorlu sürecin milli birlik ve dayanışma içinde aşılacağı inancına yer verilen TANAP açıklamasında “Salgına karşı Türkiye'nin dört bir yanında haftalardır büyük bir mücadele veren fedakâr doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” denildi.

Açıklamada, Covid-19 salgınına karşı yürütülen mücadele kapsamında Cumhurbaşkanlığı’nca başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 500.000 ABD Doları (3.345.000 TL) ile katkıda bulunduğu bilgisine yer verildi.

Etiketler : , ,
İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler