1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. TAP Arnavutluk seçimini yaptı

TAP Arnavutluk seçimini yaptı

Enerji Günlüğü - TAP, Arnavutluk'ta bağlantı yolları ve köprülerin yapımı ve iyileştirilmesi için Gener 2 Sh.p.K ve Sicilsaldo S.p.A. katılım ortaklığını...

TAP Arnavutluk seçimini yaptı

Enerji Günlüğü - TAP, Arnavutluk'ta bağlantı yolları ve köprülerin yapımı ve iyileştirilmesi için Gener 2 Sh.p.K ve Sicilsaldo S.p.A. katılım ortaklığını seçti.

Trans Adriatic Pipeline AG (TAP) bugün bir basın açıklaması yaparak, Nisan 2014 yılında başlatılan ön yeterlilik süreci çerçevesinde Arnavutluk'ta bağlantı yolları ve köprülerin yapımı ve iyileştirilmesi için Arnavutluk inşaat şirketi Gener 2 Sh.p.K ve İtalyan şirket Sicilsaldo S.p.A. katılım ortaklığını seçtiğini bildirdi.

Arnavutluk bağlantı yolları ve köprülerinin yapımı TAP'ın 2016 yılında başlayacak olan boru hattı yapımına hazırlıklarda en önemli aşamalarından biri olarak kabul ediliyor.

Katılım ortaklığı anlaşma çerçevesinde boru hattı rotasındaki 100 km uzunluğunda yolun yapımı ve iyileştirmesi yapılacak. Yine iki yeni köprünün yapımı ve 50 mevcut köprünün iyileştirmesi yapılacak. Bu çalışmaların 2015 yılının ikinci yarısında başlaması planlanıyor.

Gener 2 Sh.p.K şirketi katılım ortaklığında lider şirket olarak 20 yıllık deneyime sahip ve bir çok projeye imzasını atmış durumda. İtalyan Sicilsaldo S.p.A. şirketi ise enerji şirketinde petol ve gaz inşaat, mühendislik ve tedarik hizmetleri veriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler