1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEDAŞ 10 müfettiş yardımcısı atamak için sınav yapacak

TEDAŞ 10 müfettiş yardımcısı atamak için sınav yapacak

Enerji Günlüğü – TEDAŞ, 10 müfettiş yardımcısı kadrosuna açıktan atama yapabilmek için bir giriş sınavı düzenliyor. Türkiye Elektrik Dağıtım...

TEDAŞ 10 müfettiş yardımcısı atamak için sınav yapacak

Enerji Günlüğü – TEDAŞ, 10 müfettiş yardımcısı kadrosuna açıktan atama yapabilmek için bir giriş sınavı düzenliyor. 

Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) Genel Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Başkanlığında görevlendirmek üzere, Genel İdare Hizmetleri (GİH) sınıfından, 8. dereceli 10 (on) adet Müfettiş Yardımcısı kadrosuna açıktan atama yapmak amacıyla, Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı yapacak.

Adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), P-48 puan türünden en az 75 puan almış ve sıralamada ilk 200 kişi içine girmiş olmaları; 01 Ocak 2019 itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmaları; en az dört yıllık eğitim veren yükseköğrenim kurumlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden ya da bunlara denk bir okuldan mezun olmaları gerekiyor. 

Başvuru süresi 15 Şubat 2019 günü başlayacak ve 15 Mart 2019 günü saat 17.00’de sona erecek. Başvurular, TEDAŞ Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yayımlanan başvuru formu doldurularak, gerekli diğer belgelerle birlikte TEDAŞ Genel Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Başkanlığı, Nasuh Akar Mahallesi, Türkocağı Caddesi, No: 2, Kat: 13, 06520, Balgat, Çankaya, Ankara adresine şahsen veya posta ile yapılacak. 

Sınav 25’er adet hukuk, iktisat, maliye, muhasebe ve yabancı dil sorularından oluşacak. 5 seçenekli sorulardan oluşan yazılı sınav, 150 dakika sürecek ve Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ANKÜSEM) tarafından 21 Nisan 2019 günü 10.00–12.30 saatleri arasında tek oturum halinde Ankara’da yapılacak. 

Sözlü sınava, 100 puan üzerinden 70 puanın altında olmamak koşuluyla, en yüksek yazılı sınav puanını almış ilk 20 aday çağrılacak. Sözlü sınavın içeriği de yazılı sınavın içeriği ile aynı olacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler