1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ 146 işçi alacak

TEİAŞ 146 işçi alacak

TEİAŞ, taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere sürekli işçi statüsünde 66’sı tekniker, 80'i teknisyen olmak üzere toplam 146 işçi alacak.

TEİAŞ 146 işçi alacak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ taşra teşkilatının sürekli işçi kadrolarında istihdam edilecek 66 tekniker ile 80 teknisyen alacak. 

Türkiye Elektrik İletim AŞ - TEİAŞ, taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu'na tabi sürekli işçi statüsünde 66'sı Tekniker, 80'i Teknisyen olmak üzere toplam 146 işçi alacağını duyurdu. 

Duyuruya göre, işgücü talebine başvurmak isteyenlerin Türkiye İş Kurumu’nun web sayfasında 12.06.2023 tarihinde yayımlanacak ilanları takip etmesi gerekiyor. Durumları talep şartlarına uyanlar, ilanın İŞKUR internet sitesinden yayınlandığı tarihten itibaren (12-16/06/2023 tarihleri arası) 5 gün içinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerinden, İŞKUR internet sitesinden (https://esube.iskur.gov.tr/ adresi üzerinden “İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak) veya e-Devlet üzerinden ya da Alo 170 hattı üzerinden başvurularını yapabilecek.

BAŞVURU KOŞULLARINI TAŞIMAYANLAR KURAYA KATILAMAYACAK

Başvurular adayların adrese dayalı nüfus kayıt sisteminde kayıtlı olan adreslerine göre il düzeyinde karşılanacak. Başvuru yapılacak kadrolar için istenilen öğrenim seviyesinden daha üst öğrenim seviyesinden mezun olan adaylar ile henüz mezun durumda olmayan adaylar Teknisyenler için noter huzurunda çekilecek kura çekimine dahil edilmeyecek, Teknikerler içinse mülakat sınavına davet edilmeyecek. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler