1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ Çanakkale Boğazı kablo döşeme ihalesini öteledi

TEİAŞ Çanakkale Boğazı kablo döşeme ihalesini öteledi

TEİAŞ, Çanakkale Boğaz Geçişi ile İzmit Körfez Geçişi Denizaltı Kablo Bağlantı İşi ihalesinin teklif verme tarihini 13 Ekim 2020’ye öteledi.

TEİAŞ Çanakkale Boğazı kablo döşeme ihalesini öteledi

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, Çanakkale Boğaz Geçişi ile İzmit Körfez Geçişi Denizaltı Kablo Bağlantı İşi ihalesinin teklif verme tarihini 13 Ekim 2020’ye öteledi. 

Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü, Dünya Bankası kredisiyle finanse edilen Yenilenebilir Enerji Entegrasyonu Projesi (REIP) Ek Finansmanı kapsamında hazırlanan 400 kV Çanakkale Boğaz (Lapseki 3-Sütlüce 3) Geçişi & İzmit Körfez (Hersek-Dilovası) Geçişi Denizaltı Kablo Bağlantı İşleri için açtığı ihalenin teklif verme süresini 13 Ekim 2020 günü, saat 14.00’e kadar uzattı. 

İhale 13 Ekim 2020 günü, saat 14.00’te Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ), Beyaz Salon, Nasuh Akar Mah., Türk Ocağı Cad., No:12, 4. Kat, T-BLOK, Çankaya, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale konusu işler kapsamında; 400 kV Çanakkale Boğaz (Lapseki 3-Sütlüce 3) Geçişi (Lot 1) & İzmit Körfez (Hersek-Dilovası) Geçişi ve bağlantılı Kara Kabloları (Lot 2) Denizaltı Kablo Bağlantı İşleri için Malların Temini (400 kV çapraz-bağlı polietilen (XLPE) izoleli güç kabloları ve aksesuarları, fiber optik kablolar ve aksesuarları), testi, nakliyesi, teslimi, gümrükteki gerekli hizmetler ve sahadaki depolama, mühendislik ve projelendirme hizmetleri, kurulumun tamamlanması, konstrüksiyon, tesis/yapım, süpervizyon, inşaat işleri, devreye alma, saha testleri ve garanti süresinin bitiminden sonra, 5 yıllık tamir işleri de dahil olmak üzere, istenen çalışma koşullarında teslim edilmesi gerekiyor. 

İhaleye katılmak isteyenler, 9.000 lira veya 1.500 dolar şartname bedeli yatıracaklar. 

İstekliler tekliflerini 1.000.000 euro veya muadili serbest döviz kuru değerinde geçici teminatla birlikte teslim edecekler. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler