1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. TEİAŞ üç HES için bara koruma rölesi alacak

TEİAŞ üç HES için bara koruma rölesi alacak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ Menzelet HES, Sır HES ve Atatürk HES için 3 adet bara koruma rölesinin panoları ile birlikte temini ve tesis edilmesi işini ihale...

TEİAŞ üç HES için bara koruma rölesi alacak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ Menzelet HES, Sır HES ve Atatürk HES için 3 adet bara koruma rölesinin panoları ile birlikte temini ve tesis edilmesi işini ihale edecek.

TEİAŞ 12. Bölge Müdürlüğü, 3 adet bara koruma rölesinin panoları ile birlikte temini ve tesis edilmesi işini açık ihale usulü ile ihale edeceğini duyurdu. 

İlana göre, 165 (yüzaltmışbeş) günde teslim edilmek üzere 1 adet 154 kV Bara ve Kesici Arıza Sistemi (8 Fider + 1 Transfer 154 kV Menzelet Hes İçin), 1 adet 380 kV Bara ve Kesici Arıza Sistemi (24 Fiderli + 380 kV Atatürk Hes İçin) ve 1 adet 154 kV Bara ve Kesici Arıza Sistemi (15 Fiderli 154 kV Sır  Hes İçin) alınacak. 

İhale, 07.04.2016 tarihinde saat 10:00'da Kahramanmaraş  (Menzelet HES - Sır HES) Şanlıurfa-Bozova'da yapılacak. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Eyüp Sultan Mah. B. Nakıpoğlu Bulvarı Yavuzeli Cad. Asri Mezarlık Karşısı Fevzi Çakmak PK: 18   27001 Ş.Kamil/GAZİANTEP adresine elden teslim edilebileceği gibi,  aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 200 (İkiyüz) Türk Lirası karşılığı satın alınabilecek. İhale dökümanı posta yoluyla da alınabilecek.

Bu ihalede kısmi teklif ve Konsorsiyum olarak teklif verilemeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler