1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO üniversite mezunu 68 personel alacak 

TPAO üniversite mezunu 68 personel alacak 

Türkiye Petrolleri A.O., Ankara genel merkezi ile Batman, Adıyaman ve Trakya Bölge Müdürlüklerine çeşitli alanlarda lisans mezunu 68 personel alacak. 

TPAO üniversite mezunu 68 personel alacak 

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri A.O., ihtiyacın karşılanması için TPAO Merkez ve Taşra Teşkilatlarına uzman yardımcılığı, avukat, yazılım mühendisi, kimya mühendisi, bilgisayar mühendisi, çevre mühendisi, endüstri mühendisi, elektrik-elektronik mühendisi pozisyonları için toplam 68 personel alımı yapacak. 

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü, yurdun dört bir yanında ve mavi vatanda artan faaliyetlerine bağlı olarak personel ihtiyacı doğduğunu belirterek, personel alımı duyurusu yaptı. Duyuruda, bu ihtiyacın karşılanması için TPAO Merkez ve Taşra Teşkilatlarına toplam 68 (Lisans mezunu) personel alımı yapılacağı belirtildi. Alımı yapılacak personelin poziyonu ise uzman yardımcılığı, avukat, yazılım mühendisi, kimya mühendisi, bilgisayar mühendisi, çevre mühendisi, endüstri mühendisi, elektrik-elektronik mühendisi şeklinde olacak.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN YAPILACAK

TPAO, İlanlarını Türkiye İş Kurumu üzerinden 09.10.2023-13.10.2023 tarihleri arasında 5 gün süreyle başvuru yapılabileceğini kaydetti. Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu websitesi www.iskur.gov.tr üzerinden yapılabilecek.

TPAO’nun personel alımı yapacağı yerler ve iş pozisyonlarına buradan ulaşılabilir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler