1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO`nun 4 ruhsatına iptal

TPAO`nun 4 ruhsatına iptal

Enerji Günlüğü - TPAO'nun Sivas, Kayseri, Kahramanmaraş, Adana ve Hatay'da bulunan 4 adet petrol arama ruhsatı feshedildi.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı...

TPAO`nun 4 ruhsatına iptal

Enerji Günlüğü - TPAO'nun Sivas, Kayseri, Kahramanmaraş, Adana ve Hatay'da bulunan 4 adet petrol arama ruhsatı feshedildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, ruhsat fesih ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımladı.

Buna göre, Türkiye Petrolleri A.O.’nun Sivas, Kayseri, Kahramanmaraş, Adana ve Hatay illerinde sahip bulunduğu AR/TPO/4833, 5013, 5159 ve 5160 hak sıra numaralı 4 adet petrol arama ruhsatı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanının 05.03.2015 tarihli olurlarıyla feshedildi.

TPAO'nun üstlendiği sorumlulukların fesih nedeniyle yerine getirilmemesi nedeniyle zarar görmüş olanlar varsa maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğe başvurması gerekiyor.

Etiketler : , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler