1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO`nun Muş`taki 4 ruhsatı sona erdi

TPAO`nun Muş`taki 4 ruhsatı sona erdi

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) Muş'taki dört petrol arama ruhsatının süresi sona erdi. TPAO ayrıca, dört ruhsat...

TPAO`nun Muş`taki 4 ruhsatı sona erdi

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) Muş'taki dört petrol arama ruhsatının süresi sona erdi. TPAO ayrıca, dört ruhsat için de terk başvurusunda bulundu. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, TPAO'nun Erzurum, Muş illeri sınırları dahilinde sahip bulunduğu AR/TPO/4687, 4688, 4695 ve 4696 hak sıra numaralı 4 adet petrol arama ruhsatının süresinin 29 Aralık 2013 tarihinde sona erdiğini duyurdu.

Duyuruya göre şirketin mevzuat gereği yüklendiği mükellefiyetlerin yerine getirilmemesinden dolayı zarar görmüş olanların, maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketin teminatından karşılanabilmesi için bir yıl içinde yetkili yargı organlarından alınmış, kesinleşmiş karar ile birlikte PİGM'ye başvurmaları gerekiyor.

DÖRT RUHSAT DAHA TERK EDİLİYOR

Bu arada, TPAO, sahip bulunduğu, AR/TPO/4253, 4254, 4271 ve 4272 hak sıra numaralı 4 adet petrol arama ruhsatını terk için 13 Mart 2014 tarihinde başvuruda bulundu.

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler