1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO`ya iki ek petrol ruhsatı

TPAO`ya iki ek petrol ruhsatı

Enerji Günlüğü - TPAO'ya Adıyaman ve Şanlıurfa illeri sınırlarında bulunan iki ayrı petrol sahası için iki ek petrol ruhsatı verildi.Enerji ve Tabii...

TPAO`ya iki ek petrol ruhsatı

Enerji Günlüğü - TPAO'ya Adıyaman ve Şanlıurfa illeri sınırlarında bulunan iki ayrı petrol sahası için iki ek petrol ruhsatı verildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, ruhsat ilanlarını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak yürürlüğe koydu.

Buna göre, Türkiye Petrolleri A.O.’nun sahip olduğu AR/TPO/4945 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatının ve AR/TPO/4946 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatının intibakının yapılması talebine ait evrakları incelenerek, bu ruhsat sahalarının her birinde taahhüt etmiş olduğu iş ve yatırım programı karşılığı “Yatırım Teminatlarını” 30 gün içerisinde Genel Müdürlüğe vermesi şartıyla, beşer yıl süreler ile iki adet petrol arama ruhsatı verildi.

TPAO, intibak sonrası Adıyaman'daki sahaya eklediği 28.306 hektarlık alanının pafta numaraları AR/TPO/K/M41-a1, M41-a2, M41-a3 ve20.825 hektarlık Adıyaman ve Şanlıurfa illeri sınırlarında bulunan alanın pafta numaraları ise AR/TPO/K/M41-b1, M41-b4 oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler