1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO’ya yedi arama ruhsatı!

TPAO’ya yedi arama ruhsatı!

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na (TPAO) çeşitli bölgelerde yedi adet yeni petrol arama ruhsatı verildi. TPAO’nun çeşitli...

TPAO’ya yedi arama ruhsatı!

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na (TPAO) çeşitli bölgelerde yedi adet yeni petrol arama ruhsatı verildi. 

TPAO’nun çeşitli bölgelerdeki karasal sahalarda petrol aramak amacıyla yaptığı petrol arama ruhsatı başvuruları olumlu sonuçlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, TPAO’ya ülkenin çeşitli bölgelerinde yedi adet yeni petrol arama ruhsatı verildiğini bildirdi. İşte TPAO’nun yeni ruhsatları ve ruhsat sahalarının pafta bilgileri:  

TPAO’ya Tekirdağ ve İstanbul sınırları içinde AR/TPO/K/F20-d3, d4 paftalarındaki 14.375 hektarlık saha için 5 yıl süreyle petrol arama ruhsatı verildi. 

TPAO’ya Kırklareli ve Tekirdağ sınırları içinde AR/TPO/K/F19-a4  paftadaki 13.330 hektarlık saha için 5 yıl süreyle petrol arama ruhsatı verildi. 

TPAO’ya Tekirdağ sınırları içinde AR/TPO/K/F19-d2, d3 paftadaki 22.112 hektarlık saha için 5 yıl süreyle petrol arama ruhsatı verildi. 

TPAO’ya Şırnak sınırları içinde AR/TPO/K/N48-a2 paftadaki 15.374 hektarlık saha için 5 yıl süreyle petrol arama ruhsatı verildi. 

TPAO’ya Diyarbakır sınırları içinde AR/TPO/K/L43-d3, d4 paftalardaki 21.997 hektarlık saha için 5 yıl süreyle petrol arama ruhsatı verildi. 

TPAO’ya Batman ve Diyarbakır sınırları içinde AR/TPO/K/L46-a2, a3 paftalardaki 30.346 hektarlık saha için 5 yıl süreyle petrol arama ruhsatı verildi. 

TPAO’ya İstanbul ve Tekirdağ sınırları içinde AR/TPO/K/F20-a4 paftasındaki 14.358 hektarlık saha için 5 yıl süreyle petrol arama ruhsatı verildi.

 
Önceki ve Sonraki Haberler