1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, 27 sondaj makinasi alacak

TTK, 27 sondaj makinasi alacak

Enerji Günlüğü - TTK Genel Müdürlüğü ihtiyacı olan toplam 27 adet sondaj makinası alımını açık ihale usulü ile ihale edecek. Türkiye Taşkömürü...

TTK, 27 sondaj makinasi alacak

Enerji Günlüğü - TTK Genel Müdürlüğü ihtiyacı olan toplam 27 adet sondaj makinası alımını açık ihale usulü ile ihale edecek. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü'nün ihtiyacı olan 3 kalem toplam 27 adet sondaj makinası alımı için açtığı ihale bugünkü Resmi Gazete’de yayınlandı.

İHALE TARİHİ 7 ARALIK

İhale, 07.12.2016 Çarşamba saat 15:00’de TTK Satınalma Daire Başkanlığı'nda (ZONGULDAK) gerçekleştirilecek. Teklifler bu tarih ve saate kadar TTK Satın Alma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi Mithatpaşa Mahallesi 67090-Zonguldak adresine elden teslim edilebilecek veya iadeli-taahhütlü posta yoluyla gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi Mithatpaşa Mahallesi 67090-Zonguldak ve TTK ANKARA Misafirhanesi 7. Cad. (Aşkaabat Cad.) 19. Sok. No: 22 Bahçelievler /ANKARA adresinde görülebilecek ve şartnameler 100,00 TL. karşılığı aynı adreslerden alınabilecek. 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler