1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, ahşap domuzdamı alacak

TTK, ahşap domuzdamı alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, ihtiyacı olan 87 bin adet kertili, kertisiz hazır ahşap domuzdamı alacak. Türkiye Taşkömürü Kurumu...

TTK, ahşap domuzdamı alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, ihtiyacı olan 87 bin adet kertili, kertisiz hazır ahşap domuzdamı alacak. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü'nün bugünkü Resmi Gazete'deki ilanına göre,  müesseselerin ihtiyacı olan toplam 2983 m3 (87.000 adet) Kertili, Kertisiz ahşap domuz damı alımı işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Malzemelerin teslim işi 2017 yılı sonuna kadar bitirilecek ve Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Armutçuk, Kozlu, Üzülmez, Karadon ve Amasra Müesseselerinin Maden Direk Stok sahalarına teslim edilecek. 

İhale, 28/11/2016 tarihinde saat 15:00'de Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Zonguldak adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar T.T.K. Satınalma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Cad. No: 125 Mithatpaşa 67090 Zonguldak adresine verilebileceği gibi posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı; Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Mithatpaşa Mah. Bülent Ecevit Cad. No: 125 ZONGULDAK adresinde görülebilecek ve şartnameler 300,00-TL karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

Bu mal alımı ihalesinde kısmi teklif verilmeyecek ve ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler