1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, kaya saplama makinası alacak

TTK, kaya saplama makinası alacak

Enerji Günlüğü – TTK, 2 adet kaya saplama makinası alacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), ihtiyacı olan iki adet kaya saplama makinası alacağını...

TTK, kaya saplama makinası alacak

Enerji Günlüğü – TTK, 2 adet kaya saplama makinası alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), ihtiyacı olan iki adet kaya saplama makinası alacağını duyurdu.

İhale, 06.06.2018 tarihinde saat 15:00’da TTK Satınalma Daire Başkanlığı’nda yapılacak. İhale yerli ve yabancı isteklilere açık olacak. Yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin her bir kaleminde yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak. İhale dokümanı TTK Satınalma Daire Başkanlığı ve TTK Ankara Misafirhanesi’nden ücretsiz görülebilecek ve aynı adreslerden 30 TL karşılığında temin edilebilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu. Teklifler 06.06.2018 Çarşamba saat 15.00’e kadar TTK Satınalma Daire Başkanlığı adresine elden teslim edilebileceği gibi posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 120 takvim günü olacak. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecekler.

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler