1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK kömür nakil hizmeti alacak

TTK kömür nakil hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TTK Kozlu Taşkömürü İşletme Müessesesinde üretilen 0-18 mm kömürün Çatalağzı-B Termik Santralı stok sahasına nakledilmesi işi...

TTK kömür nakil hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TTK Kozlu Taşkömürü İşletme Müessesesinde üretilen 0-18 mm kömürün Çatalağzı-B Termik Santralı stok sahasına nakledilmesi işi ihale edilecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, TTK Kozlu Taşkömürü İşletme Müessesesinde üretilen 0-18 mm 33 bin ton kömürün Çatalağzı-B Termik Santralı stok sahasına nakledilmesi işinin açık ihale usulü ile ihale edileceğini duyurdu.

İhale, 24.10.2016 - Pazartesi saat 15:00'de  TTK Satınalma Daire Başkanlığı Zonguldak adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

 İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 125 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No 22 Bahçelievler/Ankara görülebilecek ve şartnameler 200,00 TL karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler