1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK yeraltı telsiz haberleşme sistemini güçlendirecek

TTK yeraltı telsiz haberleşme sistemini güçlendirecek

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu ihtiyacı olan bir takım yeraltı telsiz haberleşme sistemleri alımını ihale edecek.Türkiye Taşkömürü...

TTK yeraltı telsiz haberleşme sistemini güçlendirecek

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu ihtiyacı olan bir takım yeraltı telsiz haberleşme sistemleri alımını ihale edecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kurum sözleşmenin imzalanmasını takiben 120 gün içinde teslim edilmek üzere bir takım yeraltı telsiz haberleşme sistemleri alımını açık ihale usulü ile ihale edecek.

Yeraltı telsiz haberleşme sistemlerini yerli yükleniciler Üzülmez T.İ.M.'e, yabancı yükleniciler ise Sözleşmede belirtilen teslim limanına teslim edecekler.

İhale, 25.01.2017 Çarşamba günü saat: 15:00'de Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığında yapılacak. Tekliflerin bu tarih ve saate kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli - taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi Mithatpaşa Mahallesi 67090 - Zonguldak ve TTK ANKARA Misafirhanesi 7. Cad. (Aşkaabat Cad.) 19. Sok. No: 22 Bahçelievler Ankara adresinde görülebilecek ve şartnameler 100.00 TL. karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler