1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TÜLOMSAŞ ihaleyle elektrik satın alacak

TÜLOMSAŞ ihaleyle elektrik satın alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi Anonim Şirketi TÜLOMSAŞ, 8 milyon kilovatsaat’lik elektrik alımı için ihale açtı. TÜLOMSAŞ...

TÜLOMSAŞ ihaleyle elektrik satın alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi Anonim Şirketi TÜLOMSAŞ, 8 milyon kilovatsaat’lik elektrik alımı için ihale açtı. 

TÜLOMSAŞ Genel Müdürlüğünden verilen bilgiye göre, şirketin bir yıllık ihtiyacı olan elektrik ihale yoluyla satın alınacak. 15 Mart 2017 tarihinde saat 14:00’te Eskişehir’deki TÜLOMSAŞ Genel Müdürlüğü binasında yapılacak ihaleyle alınacak elektriğin miktarı 8 milyon kWh. Alınacak elektriğin miktarı, 1 milyon kWh eksik ya da fazla olabilecek. 

Tekliflerin TÜLOMSAŞ Genel Müdürlüğü Satınalma İkmal Daire Başkanlığına ihale saatine kadar verilmiş olması gerekiyor. İhale dokümanı TÜLOMSAŞ’ta görülebilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu. Doküman aynı adresten 100,- TL bedelle (KDV dahil) temin edilebilecek. İsteklilerden teklif edecekleri bedelin en az yüzde 3’ü oranında geçici teminat isteniyor. İhale, yasaklı şirketlere kapalı. 

 

 
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler