1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Tuz Gölü Doğal Gaz Depolama Tesisi genişletiliyor

Tuz Gölü Doğal Gaz Depolama Tesisi genişletiliyor

Enerji Günlüğü - Botaş, Tuz Gölü Doğal Gaz Yer Altı Depolama Tesisi Genişletme Projesi mühendislik, temin ve montajı işi için hizmet alacak. BOTAŞ...

Tuz Gölü Doğal Gaz Depolama Tesisi genişletiliyor

Enerji Günlüğü - Botaş, Tuz Gölü Doğal Gaz Yer Altı Depolama Tesisi Genişletme Projesi mühendislik, temin ve montajı işi için hizmet alacak. 

BOTAŞ Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Doğal Gaz Yeraltı Depolama Daire Başkanlığı, Tuz Gölü Doğal Gaz Yer Altı Depolama Tesisi Genişletme Projesi mühendislik, temin ve montajı işi spesifik satın alma ilanı ön yeterlilik daveti yayınladı. Önyeterlilik için son başvuru tarihi 18 Ağustos 2017, saat 15:00.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş.,  Dünya Bankası’ndan sağladığı kredi kapsamında mevcut Tuz Gölü Doğal Gaz Yer Altı Depolama Tesisinin kapasite artırımı için Tedarik, Yapım İşleri, Danışmanlık Dışı Hizmetler ve Danışmanlık Hizmetleri satın alacak. BOTAŞ, mevcut Doğal Gaz Yer Altı Depolama Tesisinin kapasitesini 1 Milyar Sm3 ten 5 Milyar Sm3’e, günlük enjeksiyon kapasitesini 30 Milyon Sm3 ten 60 Milyon Sm3’e ve gaz çekiş (send out) kapasitesini yaklaşık 40 Milyon Sm3 ten 80 Milyon Sm3’e çıkartmayı planlıyor. 

Teklif Vermeye Davet’in Eylül 2017 de gerçekleştirilmesi öngörülüyor. Ön Yeterlik, Dünya Bankası’nın IPF Borçlularına Yönelik Satın Alma Düzenlemeleri, Temmuz 2016 (Satın Alma Düzenlemeleri) içerisinde tanımlanan prosedürlere uygun olarak ve Satın Alma Düzenlemerinde tanımlanmış tüm Yeterli Başvuru Sahiplerine açık olacak şekilde yapılacak.

İlgilenen Yeterli Başvuru Sahipleri daha fazla bilgi için Bilkent Plaza 4. Cadde A - 2 Blok, 06800 Bilkent/Ankara adresinden çalışma günleri içerisinde TSİ 09:00 -16:00 arasında bilgi edinebilecekler. Ön yeterlik başvurularının ilgili firmaya ait olduğu açıkça belli olacak kapalı zarflar içerisinde aynı adrese 18 Ağustos 2017, saat 15:00’e (TSİ) kadar teslim edilmesi gerekiyor. Geç başvurular kabul edilmeyecek.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler