1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Ulusoy Elektrik-Eaton Corp hisse devir görüşmeleri devam ediyor

Ulusoy Elektrik-Eaton Corp hisse devir görüşmeleri devam ediyor

Enerji Günlüğü – Ulusoy Elektrik, Eaton Corp. ile devam eden hisse devir görüşmelerinin henüz sonuçlanmadığını bildirdi.Ulusoy Elektrik İmalat Taahhüt...

Ulusoy Elektrik-Eaton Corp hisse devir görüşmeleri devam ediyor

Enerji Günlüğü – Ulusoy Elektrik, Eaton Corp. ile devam eden hisse devir görüşmelerinin henüz sonuçlanmadığını bildirdi.

Ulusoy Elektrik İmalat Taahhüt ve Ticaret AŞ, Eaton Corp. ile aralarında sürmekte olan ana hissedarlarının Ulusoy Elektrik’te sahip olduğu hisselerin devriyle ilgili görüşmelerin son aşamaya geldiği yönünde, basında çıkan bazı haberler üzerine bir açıklama yayınladı. 

Şirketin duyurusunda görüşmelerin gizli nitelikte yürütüldüğü ve halen devam etmekte olduğu bildirilirken; müzakerelere ilişkin yapılacak herhangi bir açıklamanın, anlaşmayı olumsuz etkilememesi ve yatırımcıların yanıltılmasına yol açmaması amacıyla Yönetim Kurulu kararı gereğince açıklamaları erteleme yoluna gidildiği kaydedildi. 

Şu aşamada kamuoyuna duyuru yapılmasını gerektirecek kesinleşen bir gelişme olmadığını anlatan duyuruda, taraflar arasında temel unsurlarda bir mutabakata varılmamış olmakla birlikte hissedarların yatırım kararlarını etkileyecek gelişmelerin ortaya çıkması halinde, konuyla ilgili gelişmelerin mevzuat kapsamında duyurulacağı bildirildi.

ULUSOY ELEKTRİK'İN HAKİM ORTAKLARI PAYLARINI EATON CAPİTAL'A SATIYOR

ULUSOY ELEKTRİK EATON CAPİTAL’E HİSSE DEVRİ İÇİN REKABET KURUMU’NA BAŞVURDU

ULUSOY ELEKTRİK’İN EATON CAPİTAL’E HİSSE DEVRETMESİNE İZİN ÇIKTI

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler