1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Ulusoy Elektrik üç dağıtım şirketine hücre sağlayacak

Ulusoy Elektrik üç dağıtım şirketine hücre sağlayacak

Enerji Günlüğü – Ulusoy Elektrik, Başkent Elektrik, AYEDAŞ ve Toroslar Elektrik'e toplamda 2,42 milyon dolarlık orta gerilm hücre satacak.Ulusoy Elektrik,...

Ulusoy Elektrik üç dağıtım şirketine hücre sağlayacak

Enerji Günlüğü – Ulusoy Elektrik, Başkent Elektrik, AYEDAŞ ve Toroslar Elektrik'e toplamda 2,42 milyon dolarlık orta gerilm hücre satacak.

Ulusoy Elektrik, Başkent Elektrik, İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım(AYEDAŞ) ve Toroslar Elektrik ile 2,42 milyon dolarlık hücre alımı sözleşmesi imzaladığını açıkladı. Şirket ürünleri bir yıl içinde teslim edecek.

Açıklamada, "Şirketimiz ile, BAŞKENT ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş., İSTANBUL ANADOLU YAKASI ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş., ve TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. arasında, KDV hariç toplamda 2.419.000 USD tutarında orta gerilim hücre alımı sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşme kapsamındaki ürünler, 12 ay içerisinde partiler halinde teslim edilecektir. Sözleşmenin tarafı olan elektrik dağıtım şirketleri, sözleşme döneminde geçerli olacak şekilde, sözleşme tutarının %25′ i oranında ek malzeme siparişi verme hakkına sahiptir." denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler