1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Ulusoy Elektrik'ten 6.5 Milyon Dolarlık sözleşme

Ulusoy Elektrik'ten 6.5 Milyon Dolarlık sözleşme

Enerji Günlüğü - Ulusoy Elektrik, Enerjisa dağıtım şirketleri grubu ile 6.5 Milyon Dolarlık orta gerilim şalt malzemeleri sözleşmesi imzaladı.Ulusoy...

Ulusoy Elektrik'ten 6.5 Milyon Dolarlık sözleşme

Enerji Günlüğü - Ulusoy Elektrik, Enerjisa dağıtım şirketleri grubu ile 6.5 Milyon Dolarlık orta gerilim şalt malzemeleri sözleşmesi imzaladı.

Ulusoy Elektrik ile Enerjisa dağıtım şirketi gruplarından Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş., Istanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş, 6.5 Milyon Dolarlık sözleşme imzaladığını duyurdu. 

Anlaşmaya göre, dağıtım şirketlerinin abonelerine kesintisiz elektrik tedariği sağlaması için gerekli olan trafo merkezleri ve yüksek gerilim anahtarlama ürünleri Ulusoy Elektrik'ten tedarik edilecek. 

Ulusoy Elektrik, Ankara ASO 1. OSB, Anadolu OSB ve Jakartta Cikarang Sanayi Bölgesi'nde bulunan tesislerde toplamda 100.000 m2 açık alan içerisinde 58.000 m2 kapalı alanda orta gerilim salt malzemeleri üretiyor. 

Kasım 2014 itibari ile halka arz edilen ve İMKB'de işlem görmeye başlayan Ulusoy Elektrik, 2013 yıl sonu itibariyle 275 Milyon TL'lik ciroya ve 140 Milyon TL'lik ihracat hacmine sahip.

Önceki ve Sonraki Haberler