1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Ulusoy Elektrik’ten 7.8 milyon dolarlık sözleşme

Ulusoy Elektrik’ten 7.8 milyon dolarlık sözleşme

Enerji Günlüğü - Ulusoy Elektrik, BEDAŞ, AYEDAŞ ve Toroslar EDAŞ’a 7,88 milyon dolar değerinde Trafo Merkezi ve Hücre sağlayacak.Şirket tarafından...

Ulusoy Elektrik’ten 7.8 milyon dolarlık sözleşme

Enerji Günlüğü - Ulusoy Elektrik, BEDAŞ, AYEDAŞ ve Toroslar EDAŞ’a 7,88 milyon dolar değerinde Trafo Merkezi ve Hücre sağlayacak.

Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre, Ulusoy Elektrik, dün Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş., İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. ile KDV hariç toplamda 7,88 milyon dolar tutarında Trafo Merkezi ve Hücre alımı sözleşmesi imzaladı.

Açıklamaya göre, sözleşme kapsamındaki ürünler 12 ay içerisinde partiler halinde teslim edilecek. Ayrıca sözleşme bedelinin %80'i oranındaki tutara alım garantisi verildiği belirtildi.

KAP'a gönderilen açıklamada şöyle denildi:

"Sözleşmenin tarafı olan Elektrik Dağıtım Şirketleri, yine sözleşme döneminde geçerli olacak şekilde, sözleşme tutarının %50'si oranında ek malzeme siparişi verme hakkına sahiptir. Sözleşme çerçevesinde Şirketimize yapılacak ödemeler fatura kesim tarihini müteakip 56 gün içerisinde yapılacaktır. "

Önceki ve Sonraki Haberler