1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Vision Awards’tan Adm Elektrik’e 6 ödül

Vision Awards’tan Adm Elektrik’e 6 ödül

Adm Elektrik, 2021 Sürdürülebilirlik Raporu ile LACP 2021 Vision Awards’tan 6 ödül kazandı. Rapor, yapılan değerlendirmede 100 üzerinden 98 puan aldı.

Vision Awards’tan Adm Elektrik’e 6 ödül

Enerji Günlüğü - League of American Communications Professionals – LACP ( Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi) Vizyon Ödülleri belli oldu. Her yıl uluslararası çapta düzenlenen yarışmada, birçok ülkeden dünyanın önde gelen şirketlerine ait raporlar, ilk izlenim, rapor kapağı, hissedarlara mektup, rapor anlatım dili, rapor finansalları, yaratıcılık, mesaj açıklığı ve bilgi erişimi kriterleri dikkate alınarak değerlendiriliyor. 

Türkiye’den de ADM Elektrik Vizyon Ödülleri kapsamında ödüllere layık görüldü. ADM Elektrik, 2021 yılı Sürdürülebilirlik Raporu ile LACP 2021 Vision Awards’ta ‘‘Enerji-Ekipman ve Hizmetler” kategorisinde ve “Yardımcı Tesisler/Elektrik” kategorisinde Altın Ödül kazandı. ADM Elektrik, “2021 Türkiye Raporları Bölgesel Özel Başarı Ödülü” kategorisinde ise En Etkileyici Rapor seçilerek Bronz Ödül sahibi oldu. Rapor ayrıca LACP Teknik Başarı Ödülü ve En İyi Türkçe Raporlar arasında yer alırken, EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Bölgesi’ndeki raporlar arasında Top 80 içerisinde yer almayı başardı. 

Adm Elektrik Genel Müdürü Ahmet Bayramoğlu, 2021 Yılı Sürdürülebilirlik Raporu’nun League of American Communications Professionals’da (LACP) 100 üzerinden 98 puan aldığını belirterek “Great Place to Work® “Harika Bir İş Yeri” Sertifikasına™ sahip bir marka olarak en büyük kaynağımız olan çalışma arkadaşlarımızla uyum içerisinde devam eden birlikteliğimiz her geçen gün yeni başarılarla bizleri üst sıralara taşıyor” dedi. 

Adm Elektrik, Aydın, Denizli ve Muğla illerinde tüketicilere elektrik enerjisi ulaştırıyor etiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler