1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Win Eurasia 2023’te enerji verimliliği öne çıkacak

Win Eurasia 2023’te enerji verimliliği öne çıkacak

Elektrik elektronik sektörü oyuncuları, 7-10 Haziran 2023 tarihinde düzenlenecek Win Eurasia Fuarı’nda bir araya gelecek.

Win Eurasia 2023’te enerji verimliliği öne çıkacak

Enerji Günlüğü - Bu yıl 9,6 milyar dolarlık ihracatın yapıldığı elektrik elektronik sektörü, 7-10 Haziran 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Win Eurasia Fuarı’nda bir araya gelecek.

İmalat sanayini uluslararası pazarlarla buluşturarak rekabet gücünü ve ihracatını arttırmayı hedefleyen Win Eurasia-World of Industry Fuarı, 7-10 Haziran 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Deutsche Messe’nin Türkiye’deki fuarlarının planlaması, organizasyonu ve uygulamasını sağlayan Hannover Fairs Turkey tarafından düzenlenen Win Eurasia, her yıl olduğu gibi Endüstri 4.0 konsepti ile elektrik, elektronik, otomasyon, hidrolik gibi bileşenleri bir araya getirmeyi planlıyor.

29. kez düzenlenecek olan Win Eurasia’nın, katılımcılara enerji tüketimi ve yönetimi, akıllı çözümler, güç, iletim, dağıtım, elektronik komponent ve çözümler, jeneratör ve yedek güç üniteleri, akü, batarya, enerji depolama ve aydınlatma çözümleri sergileyeceği bildirildi.

ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU KURULACAK

Asya, Avrupa, Afrika ve Amerika kıtalarından sektör alıcılarının ziyaret ettiği Win Eurasia’nın ev sahipliğinde özel nitelikli satın almacıların yer aldığı kapsamlı bir Alım Heyeti organizasyonu gerçekleştirilecek. Ayrıca, fuar bünyesinde, enerji sektörüne dair yeni teknolojilerin gündemde olacağı uluslararası nitelikli konferans ve seminerlerin düzenleneceği duyuruldu.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler