1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Elektrikli ve Hibrit Araçlar Fuarı başladı!

Elektrikli ve Hibrit Araçlar Fuarı başladı!

Elektrikli ve Hibrit Araçlar Fuarı" e-drive TURKEY, Türkiye’de ilk defa gerçekleştiriliyor. Fuar 9-12 Aralık 2021 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı’da yapılacak.

Elektrikli ve Hibrit Araçlar Fuarı başladı!

Enerji Günlüğü - Elektrikli ve Hibrit Araçlar Fuarı" e-drive TURKEY, Türkiye’de ilk defa gerçekleştiriliyor. Fuar 9-12 Aralık 2021 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı’da yapılacak.

Türkiye’de ilk defa gerçekleşen “Elektrikli ve Hibrit Araçlar Fuarı" e-drive TURKEY, teknoloji ve elektrikli araç tutkunlarına kapılarını açtı. 9-12 Aralık 2021 tarihleri arasında, Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Sanat ve Gösteri Merkezi'ndeki fuarda elektrikli otomobiller, farklı ulaşım alternatifleri sağlayan araçlar, şarj operatörleri, altyapı sağlayıcıları, batarya ve ekipman üreticileri yerini alıyor. 

Bunun yanı sıra fuar takvimi boyunca gerçekleştirilecek konferanslarda, kanaat önderleri ve sektör temsilcileri mikromobilite, elektrikli araçların geleceği, otonom sürüş teknolojileri, yenilenebilir enerji çözümleri, şarj altyapısı ve ekosistemi üzerine tecrübelerini aktaracak.

FUARDA ÇEVRE DOSTU ÜRÜNLER DİKKAT ÇEKİYOR

Etkinlikte, sadece çevre dostu elektrikli araçlar olmayacak; fuar, çevre dostu özellikleri ile de dikkat çekiyor. e-drive TURKEY temasına uygun olarak basılı yaka kartı, katalog veya davetiye kullanımına yer verilmeyerek kağıt kullanımı sıfıra indiriliyor. Fuar ile ilgili tüm detaylara www.edriveturkey.com web sitesi üzerinden erişilebiliyor. Ayrıca Apple App Store ve Google Play Store’dan indirilecek e-drive Turkey Uygulaması, hem girişteki dijital yaka kartınızı içeriyor, hem de etkinlik sırasında birçok etkileşim fırsatı sunuyor. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler