1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Wintershall Norveç sularında uzmanlaşacak

Wintershall Norveç sularında uzmanlaşacak

Enerji Günlüğü – Alman Wintershall şirketi Norveç’in açık denizlerinde çalışmalar yürütmek için Bergen şehrinde ofis açtı. Şirket böylece...

Wintershall Norveç sularında uzmanlaşacak

Enerji Günlüğü – Alman Wintershall şirketi Norveç’in açık denizlerinde çalışmalar yürütmek için Bergen şehrinde ofis açtı. Şirket böylece Norveç’teki çalışmalarını daha da geliştirmeyi hedefliyor.

Alman Wintershall şirketi Norveç’in açık denizlerinde iş fırsatlarını değerlendirmek için Perşembe günü İskandinav ülkelerinin ikinci büyük şehri olan Bergen’de bir ofis açtı. Brage, Gjøa ve Vega bölgelerindeki hisseleri devralarak Norveç’teki üretimini on kat arttırdığını açıklayan Şirket aynı zamandaNorveç’teki çalışan sayısını 500’den 600’e çıkartarak açık deniz uzmanlığını arttırmak istiyor.

Wintershall Norge Genel Müdürü Bernd Schrimpf konuyla ilgili olarak yayınladığı bir notta, “ Bergen’de bulunan tecrübeli ve güçlü uzmanlardan oluşan takımımızla Norveç açık denizindeki çalışmalarımız için yeni bir çalışma ofisi açtık. Burada kazandığımız deneyimler gelecek projelerimize olduğu kadar Maria sahasındaki gelişmelere de katkı sağlayacak” dedi.

Norveç’in yeni hükümeti enerji piyasalarında rekabeti arttıracağına dair kararlılığını birkaç kez ifade etmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler