1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Yeniköy ve Bozüyük RES’te yer değişikliği

Yeniköy ve Bozüyük RES’te yer değişikliği

Enerji Günlüğü - Ayes Elektrik’in Çanakkale’de kurmayı planladığı Yeniköy RES ile Çekim Enerji’nin Bilecik’te kurmayı planladığı Bozüyük...

Yeniköy ve Bozüyük RES’te yer değişikliği

Enerji Günlüğü - Ayes Elektrik’in Çanakkale’de kurmayı planladığı Yeniköy RES ile Çekim Enerji’nin Bilecik’te kurmayı planladığı Bozüyük RES’de yer değişikliğine gidecek.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Ayes Elektrik Üretim Anonim Şirketi Yeniköy RES ve Çekim Enerji Yatırım Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi Bozüyük RES üretim lisanslarına ilişkin duyuru yayınladı. Üçüncü şahıslar tarafından kişisel hak ihlali açısından yazılı olarak itirazda bulunulabilmeleri amacıyla on iş günü yayınlanacak olan ilanlara göre, Ayes Elektrik Üretim Anonim Şirketi Çanakkale ili, Gelibolu ilçesinde yer alan Yeniköy Rüzgar Enerji Santrali üretim tesisi sahasının değiştirilmesi için başvuruda bulunurken, Çekim Enerji Yatırım Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi de Bilecik ili, Bozüyük ilçesinde yer alan Bozüyük Rüzgar Enerji Santrali projesi santral sahasının değiştirilmesi için başvuruda bulundu. 

 
İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler