1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Yenilikçi projeler ‘Enerjim Sensin’de destek için yarışacak

Yenilikçi projeler ‘Enerjim Sensin’de destek için yarışacak

EPDK, ELDER ve İTÜ ARI Teknokent’in programında seçilen projeler 1 milyon TL’lik ödüllerin yanı sıra uzmanlardan danışmanlık alma fırsatını da ele geçirecekler.

Yenilikçi projeler ‘Enerjim Sensin’de destek için yarışacak

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) ve İTÜ ARI Teknokent ortaklığıyla organize edilen Enerjim Sensin Programı’nda bu yıl da projeler görücüye çıkacak. 

Enerji sektörünün sürekli gelişen ve değişen yapısındaki sorunlara inovatif çözümler üreten, gelişmelere hızlıca adapte olan girişimleri sektöre kazandırmak üzere çalışmalar gerçekleştiren Enerjim Sensin Programı’nda bu yıl yine çok sayıda proje destek almak için yarışacak. Projelerin sergileneceği Enerjim Sensin Demoday 8 Kasım’da gerçekleştirilecek. 

İTÜ Çekirdek #Enerji Programı ile girişimciler yenilikçi iş fikirlerini elektrik dağıtım sektörüne tanıtma fırsatı yakalayacak. Program kapsamında seçilen enerji alanında inovatif teknolojiler geliştiren girişimler, İTÜ Çekirdek’te girişimini ticarileştirmeye yönelik eğitim ve seminerler; pazarlamadan finansa, satıştan insan kaynağına kadar 500’den fazla alanında uzman mentor, prototipini geliştirmek için Ar-Ge fonu ve laboratuvar altyapısından yararlanabilecekler. 

enerjimsensin-demoday.png

Ayrıca, potansiyel müşterilerle bir araya gelme, ulusal ve uluslararası bağlantılara erişim, global fuar, etkinlik ve hızlandırma programlarına katılım sağlanması, yatırım imkânı ve desteği gibi çeşitli avantajlar ve desteklerden yararlanma fırsatı bulacaklar.
Program sonunda başarılı olan enerji girişimlerini, Enerjim Sensin Demo Gününde 600 bin TL nakdi ödül ve Big Bang Startup Challenge’da 400 bin TL nakdi ödül bekliyor. Ayrıca, Enerjim Sensin jürisinde seçilen enerji girişimleri Big Bang Startup Challenge sahnesindeki 458 milyon TL’lik ödül havuzundan da faydalanabilecek.

 

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler