1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Yeo Teknoloji BrandIT’nin yüzde 51’ini devralmak istiyor

Yeo Teknoloji BrandIT’nin yüzde 51’ini devralmak istiyor

Yeo Teknoloji, dijital çözümler ve akıllı sistem yönetimi alanlarında çalışan BrandIT AŞ ile ortaklık görüşmeleri başlattı.

Yeo Teknoloji BrandIT’nin yüzde 51’ini devralmak istiyor

Enerji Günlüğü - Yeo Teknoloji, dijital çözümler ve akıllı sistem yönetimi alanlarında çalışan BrandIT AŞ ile ortaklık kurmak üzere görüşüyor. 

Yeo Teknoloji Enerji ve Endüstri AŞ [YEOTK], nesnelerin interneti (IoT), endüstriyel üretim yönetim sistemi ve akıllı makine yönetimi yazılımları alanlarında faaliyet gösteren BrandIT Mühendislik Yazılım Ticaret AŞ'nin %51 hissesini satın almak için görüşmeler yapıyor. 

Şirketten yapılan açıklamada, BrandIT ile ortaklık görüşmelerinin; iki şirketin deneyimlerini birleştirmek suretiyle sinerji yaratmak amacıyla başlatıldığı bildirildi. 

Açıklamada Yeo Teknoloji’nin Dijitalizasyon, Desentralizasyon, Dekarbonizasyon olarak ifade ettiği 3D vizyonuna uygun olarak yapay zeka, büyük veri ve bulut temelli enerji verimliliği, akıllı şebeke ve santral yönetimi ve akıllı şehirleri hedef alan özgün çözümler üretmeyi hedeflediği kaydedildi. 

BrandIT, 2016 yılından bu yana PTC, Rockwell ve Microsoft markalarıyla partner olarak; Endüstri 4.0 teknolojileri ve endüstriyel IoT ile üretim süreçlerinde verimliliği artıran uçtan uca dijital çözümler üzerinde çalışıyor.

Etiketler : , ,
İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler