1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Reap Batarya EDS piyasası için Solitek ile ortak çalışacak

Reap Batarya EDS piyasası için Solitek ile ortak çalışacak

Yeo Teknoloji iştiraki Reap Batarya, EDS ürünleri geliştirip pazarlamak için Solitek Mühendislik’le işbirliği yapıyor.

Reap Batarya EDS piyasası için Solitek ile ortak çalışacak

Enerji Günlüğü - Yeo Teknoloji iştiraki Reap Batarya, EDS ürünleri geliştirip pazarlamak amacıyla Solitek Mühendislik’le işbirliği sözleşmesi yaptı.   

Yeo Teknoloji Enerji ve Endüstri AŞ’nin [YEOTK] enerji depolama sistemleri alanındaki iştiraki Reap Batarya Teknolojileri AŞ, Solitek Mühendislik Enerji ve Elektrik Sistemleri Proje Taahhüt İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. işbirliği sözleşmesi imzaladı. 

İşbirliği sözleşmesi, Reap Batarya'nın ürün portföyünde yer alan özel tasarım eenerji depolama sistemlerinin (EDS), Solitek Mühendilik’in uluslararası uygulama tecrübesiyle konut, ticarethane ve endüstriyel tesis piyasasına sunulmasını amaçlıyor. Reap Batarya böylece ürün gamını arttırarak tüm tüketici segmentine ulaşmayı hedefliyor. 

Enerji depolama çözümlerinde uzmanlaşmış Solitek Mühendislik, enerji sektöründeki deneyimiyle, küçük ve orta ölçekli enerji depolama sistemlerinin mühendislik ve entegrasyonu alanında faaliyet gösteriyor. 

Reap Batarya, İstanbul Tuzla'da ilk etapta yıllık 1GWh ve sonrasında 5GWh kapasiteye kadar şebeke ölçekli EDS’ler üretmek amacıyla bir giga-fabrika kurmak üzere çalışmalar yürütüyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler